English English  

Cégünkről

 

Cégünk székhelyeCégünk tevékenysége a szállítmányozás az áru továbbításának megszervezése, azon célt kitűzve, hogy a küldemény a legbiztonságosabb, a legköltséghatékonyabb és a leggyorsabb módon jusson el az ügyfeleink által meghatározott célállomásra. Szállítmányozáson belül cégünk fő üzletága a közúti áruszállítmányozás egész Európában, s annak kiegészítő szolgáltatásai, mint az áru biztosítása és vámkezelése. A rakomány méretétől és mennyiségétől függetlenül gyors és versenyképes díjat tudunk ajánlani. Ezenfelül segítségére lehetünk még bármely szállítási mód megszervezésében mint légi, tengeri, vasúti vagy túlméretes áruk szállítmányozásban is. Vállalatunk az áruk szállításához fuvarozó cégeket alkalmaz. Alvállalkozó partnereinket körültekintő módon választjuk ki, csakis megbízható, leellenőrzött, tapasztalt, érvényes CMR biztosítással rendelkező cégekkel dolgozunk együtt, hogy teljes felelősséget tudjunk vállalni ügyfeleink irányába.

 

Az Ultra Log Szállítmányozó és Kereskedelmi Kft. azzal a céllal lett létrehozva, hogy teljeskörű szállítmányozási szolgáltatást nyújtson ügyfelei számára, hogy az Ön komplett közúti szállításai EGY kézben legyenek. Így pénzt s időt megtakarítva azon cégeknek ill. magánszemélyeknek, kik minket választanak szállítmányozójuknak. Szakértelmünk segítségének köszönhetően - rakomány méretétől és mennyiségétől függetlenül - megbízóink számára kiválasztjuk a legkedvezőbb szállítási megoldást, melyben a biztonságot szem előtt tartva, a legkedvezőbb díjon eljuttatjuk ügyfelünk rakományát rendeltetési helyére a megadott időhatáron belül.Partnercégünk:

Szó-Kép Nyomdaipari Vállalat

Ultra Log Szállítmányozó és Kereskedelmi Kft.
1158 Budapest, Késmárk utca 24.
Tel: +36 1 920-1729

Email: email

Web: Stonebridge

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információk.Elfogadom