English English  

Szolgáltatásaink

Közúti áruszállítmányozás

Cégünk fő szakterülete a közúti áruszállítmányozás, belföldi és nemzetközi viszonylatban. Ezen felül EU-n kívülre/kívülről is szervezünk szállításokat, melyeknél segítségére lehetünk az áruk vámkezelésében is. Tapasztalt partnereinknek és mindig határidőn belül fizetésünknek köszönhetően tudjuk biztosítani a kedvező és versenyképes díjszintet, amelyet felkínálunk megbízóink számára. Mindezek mellett ügyfeleinknek szállítmányaira kedvező díjon tudunk árubiztosítást is kötni, ha ezt igényli megbízónk. Akár komplett kocsirakományú, akár kisebb részrakományként fuvarozható áruját, Európa bármely részébe eljuttatjuk a kért időpontokat betartva, illetve kívánságának megfelelően gyűjtőáruként is továbbítjuk küldeményét.

 

Amit kínálni tudunk:

 

Légi, tengeri, vasúti és túlméretes áruszállítmányozás

A cég sokoldalúságának és kiterjedt kapcsolatrendszerének köszönhetően megbízóink számára nemcsak fő szakterületünkön - közúti áruszállítmányozás - leszünk segítségére, hanem légi, tengeri, vasúti és túlméretes szállítmányozásban is biztonságos, költséghatékony és gyors megoldást kínálunk. Ezen különböző szállítási módok, akár egy áru szállításán belül történő összehangolásával is segítségére tudunk lenni. Így cégünknek nem okoz gondot távolabbi helyekre is eljuttatni ügyfeleink áruját a legideálisabb módon.

 

Amit kínálni tudunk:

 

 Partnercégünk:

Szó-Kép Nyomdaipari Vállalat

Ultra Log Szállítmányozó és Kereskedelmi Kft.
1158 Budapest, Késmárk utca 24.
Tel: +36 1 920-1729

Email: email

Web: Stonebridge

Ez a weboldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával hozzájárul azok használatához. További információk.Elfogadom