“Miért az Ultralog?”

A fuvarozás összetett folyamat. Rengeteg fejtörést tud okozni, ha azt nem a megfelelő kezekre bízod.


MIBEN VAGYUNK OLYAN JÓK?A fuvarozás összetett folyamat. Rengeteg fejtörést tud okozni, ha azt nem a megfelelő kezekre bízod. A növekvő forgalom, a futárok viselkedése, a sok kisebb munka szétszóródása mind-mind megnehezítheti a dolgodat. Mi, azaz az Ultra Log ezen problémára szeretnénk igazán hatékony megoldást nyújtani

Ha szükség van rá, egy kézben tartunk mindent – megszervezzük, kiszervezzük, kommunikálunk – így az ügyfélnek nincs semmilyen dolga azon kívül, hogy megbíz minket a feladattal

Elhivatottak vagyunk a munkánkkal kapcsolatban, és nem félünk átvállalni a terheket. Arra törekszünk, hogy megbízóink a lehető legnagyobb elégedettséggel tekinthessenek vissza a közös munkára. Becsületes, korrekt és hatékony szolgáltatást nyújtunk – szállítmányozunk, ahogy azt kell!


CÉGÜNK FŐ ÜZLETÁGA A KÖZÚTI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS EGÉSZ EURÓPÁBAN, S ANNAK KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSAI.Miben vagyunk kiemelkedőek?


ODAFIGYELÉS

Minden egyes elvállalt megbízást maximális odafigyeléssel viszünk véghezLENDÜLET

Lendület, gyorsaság és hatékonyság jellemzi munkánkatKAPCSOLATTARTÁS

Ajánlatkéréstől számítva 1-2 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot
KOMMUNIKÁCIÓ

Kommunikációban verhetetlenek vagyunkHATÁRIDŐ

A határidő az határidő – ebben (is) maximalisták vagyunkÖSSZPONOTOSÍTÁS

Egy kézben tartjuk a feladatokat


MIKOR VÁLASSZ MINKET?

Olyan szállítmányozó cég vagyunk, akik specializáltan közúti áru szállítmányozását vállalják Európán belül. Kifejezetten erősek vagyunk a SPOT, azaz eseti jellegű szállítások terén, amelyre igazán effektív, gyors és költséghatékony megoldásokat kínálunk akár komplett szervezéssel. Célunk az, hogy mindent és mindenkit kiszolgáljunk. Ha olyan szállítmányozó partnerre van szükséged, aki kézben tart mindent, megbízható és hosszútávon is kifizetődő, akkor jó helyen vagy. Ügyfeleink érdeklődését a kedvező árak keltik fel, viszont a minőségi és eredményes szolgáltatás miatt döntenek végül mellettünk hosszú távon is.
PARTNERCÉGÜNK:

Ajánlatkérés

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.