Szikszay Levente vagyok az Ultra Log Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Fiatalon, már egyetemi éveim alatt sikerült betekintést nyernem a logisztika világába. Már a gyakornoki idő alatt magába szippantott a kereskedelem ezen ága, így nem volt kérdés, hogy hosszú távon is ezzel szeretnék foglalkozni majd. Igazi tapasztalatot szerezve, pedig azon kezdtem el gondolkodni, hogyan lehetne ezt még hatékonyabbá tenni.

Azt tapasztaltam, hogy egy olyan cég, amely mindent le akar fedni, és több száz ügyféllel dolgozik egyszerre, elsiklik a lényeg felett, ami az ügyfél maradéktalan kiszolgálása. Nem mindig képes olyan minőségi szolgáltatást nyújtani, olyan kommunikációval, hatékonysággal és szervezettséggel üzemelni, amilyet az ügyfél elvárna.

Tudtam azt, hogy ha az általam elképzelt magas színvonalú szolgáltatásnyújtást szeretném garantálni, akkor ahhoz saját céget kell alapítanom – egy olyan szállítmányozó céget, amely kommunikációban erős, de a tettek is beszélnek helyette.

Az egyetem elvégzése után azonnal megalapítottam az Ultra Log Kft-t."Minden ügyfel a legmagasabb színvonalú szolgáltatást érdemli!"Az Ultra Log-nál tudjuk a magunktól is elvárt, magas színvonalat hozni minden egyes ügyfelünknél, emellett alkalmazkodó képesek vagyunk a közös cél érdekében, amely fölött rohanó világunkban nagyon sokan hajlamosak elsiklani.

Meghallgatjuk az igényeket és megtaláljuk rá a leghatékonyabb megoldásokat. 

Kifejezetten erősek vagyunk a SPOT, azaz eseti jellegű szállítások terén, amelyre igazán effektív, gyors és költséghatékony megoldásokat kínálunk akár komplett szervezéssel.Az évek során sikerült olyan kollégákkal elkezdeni együtt dolgozni, akik értik a dolgukat és teljes mértékben megbízhatóak, hiszen csak így tud igazán jól működni a gépezet. Ha szükség van rá, mi egy kézben tartunk mindent, megszervezzük a szállítást A-Z-ig – így az ügyfélnek nincs semmilyen dolga azon kívül, hogy megbíz minket a feladattal. 

Elhivatottak vagyunk a munkánkkal kapcsolatban, és nem félünk átvállalni a terheket.

Az ügyfeleink érdeklődését a kedvező árak keltik fel, viszont a minőségi és eredményes szolgáltatás miatt döntenek végül mellettünk hosszú távon is. 

Ha olyan szállítmányozó partnerre van szüksége, aki kézben tart mindent, lendületes és hosszútávon is kifizetődő, akkor jó helyen jár, reméljük hamarosan megismerhetjük egymást. 

Maximalisták vagyunk az élet minden területén, emellett viszont azt valljuk, hogy az alázatosság és a megbízhatóság két legfontosabb emberi erényünk. Cégünkben is teljes mértékben arra törekszünk, hogy ügyfeleink a lehető legnagyobb elégedettséggel tekinthessenek vissza a közös munkára. 


Szállítmányozunk úgy ahogy azt kell!

"Gyors, biztonságos és költséghatékony szolgáltatást nyújtunk!"


PARTNERCÉGÜNK:

Ajánlatkérés

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.