SZOLGÁLTATÁSAINK

Cégünk fő üzletága a közúti áruszállítmányozás egész Európában, s annak kiegészítő szolgáltatásai.


kozuti2.jpg

Közúti áru szállítmányozása

Ha lendületes, költséghatékony és megbízható megoldásra van szükséged, bízd ránk a szárazföldi szállítmányozást!

    Egész Európára kiterjedően
–    FTL és LTL megoldások
    Furgontól a MEGA kamionokig
    Speciális termék sem akadály

Ajánlatunkat igényeidre szabva készítjük el, hogy a megoldással teljes mértékben elégedett lehess. Igénytől függően komplett vagy részrakományos szállítási módokat kínálunk versenyképes végeredménnyel. Széleskörű eszközkínálatunknak köszönhetően bármilyen autótípussal tudjuk vállalni az áru leszállítását, kezdve a kis furgonoktól, egészen a nagy méretű nyerges kamionokig. Számunkra nem jelent akadályt egyetlen speciális termék sem, legyen szó veszélyes vagy hűtött áruról. Szükségszerűség esetén egyutas szállítmánybiztosítások megkötésével, és Unión kívüli szállítmányozás esetén felmerülő vámkezeléssel is bátran fordulhatsz hozzánk.
SPOT jellegű szállítmányozás

Sürget az idő? Akkor ne tétovázz, mert mi biztosan nem fogunk!

    Ajánlatkéréstől számítva azonnal, de legkésőbb 1 órán belül jelentkezünk
–    Megszervezzük, kiszervezzük, kommunikálunk
    Akár azonnali árufelvétel

Egyik szakterületünk a SPOT, azaz az eseti jellegű szállítások leszervezése, melyek gyakran ad-hoc jelleggel, egyedi paraméterekkel rendelkeznek. Célunk, hogy ezeket a munkákat is a lehető leghatékonyabban, magas hozzáértéssel és lendületes kommunikációval végezzük, az ügyfél teljes mértékű elégedettsége, és az áru gyors célba érése érdekében.pexels-james-wheeler-1598075-scaled.jpg

A fuvarozás összetett folyamat.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Olyan szállítmányozó cég vagyunk, akik specializáltan közúti áru szállítmányozását vállalják Európán belül. Kifejezetten erősek vagyunk a SPOT, azaz eseti jellegű szállítások terén, amelyre igazán effektív, gyors és költséghatékony megoldásokat kínálunk akár komplett szervezéssel. 
Légi és tengeri szállítmányozás

A távolság szó nem szerepel a szótárunkban! A világ bármely pontjáról szervezünk szállításokat, akár kombinált szállítási módszert alkalmazva.

    légi szállítás a mielőbbi célba érésért
    tengeri szállítás a költséghatékony végeredményért

Megbízható és tapasztalt partnereinknek köszönhetően lehetőségünk van más kontinensekre is eljuttatni partnereink szállítmányát. Ilyen esetekben legfőképp két fő szállítási módot használunk – légit és tengerit. Az első alternatívát kifejezetten sürgető rakomány esetén ajánljuk, míg a vízen történő szállítást abban az esetben javasoljuk, ha az idő nem akadály, viszont fontos lenne a legkifizetődőbb módszer megtalálása. Emellett természetesen előfordul, hogy egyetlen szállítási mód nem elegendő a csomag célba érése érdekében. Ilyen esetben kombinált szállítási mód is igénybe vehető.


Túlméretes szállítmány

Nagyban (is) utazunk! Speciális szolgáltatásként akár túlméretezett, túlsúlyos szállítmányok szervezésében is állunk rendelkezésedre Európán belül, közúti szállítmányozás esetén.

Szükség szerint:
–    Szakszerű szervezés
–    Speciális igények kiszolgálása
    Egy kézben minden feladat

Alvállalkozó partnereink igazán nagy tapasztalattal rendelkeznek túlméretes szállítmányozásban, így bizalommal fordulhatsz hozzánk ilyen téren is. Az áru biztonságos, gyors és hatékony szállítása mellett, minden felmerülő speciális igényről képesek vagyunk gondoskodni, legyen szó akár engedélyekről vagy rendőri kíséretről.PARTNERCÉGÜNK:

Ajánlatkérés

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.